Ensinnäkin pyydän anteeksi, että raportti talviriehasta tulee näin myöhässä, mutta sairastuin sitten heti samana iltana kuin talvirieha oli, ja pääsin vasta nyt sellaiselle koneelle, että sain nuo kuvat liitettyä tähän raporttiin mukaan. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan... =D

Talvirieha pidettiin todellakin lauantaina maaliskuun 15. päivä. Alustavasti ajatus oli pitää se jo tammi-helmikuun vaihteessa, mutta kun tuumittiin, että jos sillon on niin kovat pakkaset, niin porukka vähenee eli talvirieha siirrettiin maaliskuulle. No, lunta ei tuolloin juuri ollut, mutta muuten oli todellakin arktiset kelit. Pakkasta ei ollut kuin muutama aste, mutta tuuli teki kelin todella kauheaksi. Aloitimmekin lyhyen ulkonakokoontumisen jälkeen sisätiloissa kahvilla. Äitille kiitokset piirakoitten ja pizzan teosta sekä yleisesti kahvin keittämisestä. Minä yritin pysytellä poissa keittiöstä ettei kellekään olisi tarttunut yskä, joka jo silloin pauhasi keuhkoissani (ja sainpahan samalla hyvän tekosyyn saada äiti keittömaestroksi =D).

Kahvittelun aikana ja jälkeen tutustuttiin, sillä mukana oli mukavasti ihan uusia kasvoja. Joten näin virallisesti tervetuloa mukaan porukkaan, Janika ja Mira! Keskusteltiin myös mätsärin järjestämisestä ja koska porukkaa on vielä ainakin sen verran vähän, niin emme ryhdy hetimiten järjestämään mätsäriä. Jalostustarkastuksen pitäminen tänä vuonna kuitenkin selvitellään.

Pääsimme sitten uloskin viimaan ja koiruudet pääsivät tutustumaan toisiinsa. Hyppelyiden ja tervehtimisien jälkeen Riikka H. piti meille temppukoulua, jossa koirat pääsivät kokeilemaan pujottelua, peruuttamista ja notkeutta yleensä. Kiitokset taas Riikalle ohjelmasta!! Hyvin tuntui koiruuksiltakin temppuilu onnistuvan kylmyydessä. Erityisesti Tipsu saa laatuarvostelussa maininnan ERITTÄIN hyvä, siihen malliin mummo pujotteli ja peruutteli =D

Riikka H. otti myös poseerauskuvia paikallaolijoista, ja toivon mukaan Riikka ehtii niitä laitella myös tänne blogiin, jotta kaikki pääsee niitä katsomaan. Minä otin kylmyydestä ja yskästä tärisevin käsin muutamia otoksia, jotka näette alla.

Seuraavan kerran kokoonnutaan sitten perinteiseen MolossiTreffeniin, jolloin toivon mukaan on huomattavasti lämpöisempää =)

Kiitokset kaikille mukanaolijoille!!!

1407024.jpg 

Vilske oli aluksi melkoinen kun kaikkiin piti tutustua...

1407012.jpg

Ronja ja Reetu tutustuu...

1406997.jpg

Petu ja Tipsu tekee tuttavuutta...

1407002.jpg

Reetu haluaa mukaan...

1406981.jpg

Isä ja poika eli Aku ja Tito...

1407029.jpg

Äiti ja tytär eli Iida ja Sohvi...

1407016.jpg

Tipsu...

1406984.jpg

Iida...

1406990.jpg

Kolme sukupolvea eli Iida-mummo, Sohvi-äiti ja Reetu-poika...